AV Installation

AV - Installation

Behöver du göra om en kontorsyta till ett konferensrum med projektor, duk och högtalare? Vill du att dina kunder ska få ett varierat musikutbud beroende på var i dina lokaler dem befinner sig? Kanske ska ljudet till och med vara trådlöst så du slipper massa kablar? Vi på Zirapp Teknikproduktion har lång erfarenhet av att installera ljud- och bildteknik i alla möjliga olika lokaler och utrymmen. Våra tidigare AV-installationer innefattar kyrkor, gym, nattklubbar och restauranger, köpcentra, väntrum och många fler. Oavsett dina krav och önskemål är vi därför rätt val när inte ens det bästa är gott nog.

Av erfarna tekniker

Våra erfarna tekniker är noga med att hjälpa dig genom hela installationen. Allt från att besöka din arbetsplats och tillsammans komma fram till hur det färdiga resultatet ska se ut, till att köpa in och finjustera de sista detaljerna när all teknisk utrustning är på plats. All ljudinstallation och ljusinstallation är inom vår kompetens, och vi är noga med att erbjuda skräddarsydda lösningar som alltid är inom din budgetram. Oavsett vad du än har tänkt dig inom ljus eller ljud kan du räkna med att du kommer att bli nöjd med oss.

Flexibla produkter

Upptäck vad bra ljud och ljus kan göra för er – hör av dig med din förfrågan idag. Med flexibla produkter blir det enkelt för oss att garantera att allt blir precis som du vill ha det, från början till slut.

Kontakta oss och se vad vi kan göra för dig

Start typing and press Enter to search

Telefon:


010-33 00 390