HYR SÄKRA KRAVALLSTAKET FÖR PUBLIKA EVENEMANG

HYR SÄKRA KRAVALLSTAKET FÖR PUBLIKA EVENEMANG

SVENSKA SCENSTAKET

Vill du känna dig trygg med staketen som står mellan publiken och scenen? Då har du kommit helt rätt. Som depå för Svenska scenstaket tillhandahåller vi scenstaket som både tål höga belastningar och som samtidigt är smidiga och lätta att hantera och transportera. När ni endast nöjer er med det bästa är vi det självklara valet.

ANPASSAT AVSPÄRRNINGSSTAKET

Våra första staket såg dagens ljus i början på 2000-talet. Efter en rad prototyper och tester fastnade vi till slut för en modell som vi känner oss helt trygga inom alla sammanhang, från små konserter till arenaspelningar.

Staketen är byggda för att både publiken och personalen skall trivas. Inga vassa kanter, täckt framsida så att inga armar eller ben kan fastna samt låsning mellan staketen. Det sistnämnda gör att de kan ställas i en båge eller på ojämnt underlag utan specialvinklar eller utjämning av marken. Ett perfekt avspärrningsstaket helt enkelt. Så här monterar du scenstaket: monteringsanvisning_2012

DEPÅER RUNTOM I LANDET

Vi har valt att placera våra kravallstaket på depåer runtom i landet och i Norge hos kunniga företag inom evenemangsindustrin. För dig som kund innebär det kortare frakter och därmed billigare samt snabbare leveranser. Vi har idag 30 m på lager i Malmö/Staffanstorp och totalt ytterligare 400m staket att tillgå i landet. Alla staket fraktas i vagnar byggda för våra staket så hanteringen blir enkel, oavsett om du är inne eller ute.

Få en lösning som är smidig, pålitlig och säker genom att hyra kravallstaket från Svenska scenstaket idag.

Start typing and press Enter to search

Telefon:


010-33 00 390