Artistevent

Artistevent

ARTISTEVENTS I VÄRLDSKLASS

Ska du ha en familjedag för dina kunder? Eller behöver du något som verkligen får fart på festen? När du hyr artist från oss kan du vara säker på att du får ett artistevenemang i världsklass som gör att dina besökare kommer ihåg dig – länge.

Zirapp Teknikproduktion har mångårig erfarenhet av att arrangera artistevenemang och arbetar bara med dom bästa svenska artistförmedlingarna. Detta för att kunna ge dig och dina kunder ett minnesvärt artistevenemang som folk pratar om långt efteråt.

Alla våra artister är välkända och folkkära. Ofta har dom setts i stora sammanhang som Melodifestivalen eller andra populära TV-program som exempelvis Idol eller Talang, och du kan vara säker på att deras låtar spelats på radion, Spotify och annan social media.

Efter att den bokade artisten uppträtt hålls dessutom en signering där dina besökare får chansen att träffa, prata och ta bilder tillsammans med sin favoritartist.

VI HAR TÄNKT PÅ ALLT

När du bokar ditt artistevenemang genom oss kan du slappna av och ta det lugnt.
Vi skräddarsyr evenemanget efter dina önskemål och tar hand om allt från att boka artist till scen, ljud- och ljusteknik, ljudtekniker och produktionsledare. Självklart sköter vi även riggningen och nedmonteringen så att du slipper tänka på det.

Zirapp Teknikproduktion lägger dessutom stor vikt vid säkerheten för dina besökare och kan vara behjälpliga med att instruera vaktpersonal på plats, tillhandahålla scenstaket och annat som kan tänkas behövas för att ditt artistevenemang ska flyta på felfritt.

Med flexibla produkter och skräddarsydda helhetslösningar kan du vara säker på att våra artistevenemang helt motsvarar dina förväntningar. Zirapp Teknikproduktion är kända för ett trevligt bemötande där era behov och önskemål står i fokus.

Gör ditt evenemang till en succé genom att hyra artist från oss!
Kontakta oss idag och berätta vad du behöver.

Artistreferenser

Start typing and press Enter to search

Telefon:


010-33 00 390